Festa del Memorial Josep Barberà i 25 aniversari


El dia 27 de novembre al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona ens aplegarem un munt de socis per commemorar el 25è aniversari de la SCA i recordar per cinquena vegada el nostre fundador Josep Barberà amb l’entrega del premi d’arqueologia que porta el seu nom. D’igual manera es repartiren els diplomes que acrediten 25 anys de fidelitat a la SCA i els seus ideals entre els socis més veterans. L’acte s’obrí amb un

parlament del senyor Daniel Solé, Subdirector General de Patrimoni i continuà amb la proclamació de les virtuts de l’obra premiada i la seva autora. També s’entregà el premi fotogràfic 25 anys de la SCA.L’acte en el que assistiren la vídua i fills de J. Barberà fou molt emotiu. Que per molts anys ens puguem seguir reunint cada novembre!

Grup de socis veterans amb el seu diploma

Sílvia Valenzuela (Premi Memorial Barberà) i

Sandra Lacruz (Premi fotografia)

enhorabona!!!© 2024 SCA |