Sortida arqueològica a Montblanc i Cogul


Montblanc3

Dissabte dia 15 de setembre vam anar d’excursió al Centre d’Interpretació d’Art Rupestre de les Muntanyes de Prades (Montblanc) i al conjunt rupestre de la Roca dels Moros (Cogul). Tot amanit amb les magnífiques explicacions del Dr. Albert Rubio i amb un tast final d’oli DO Les Garrigues. Un dia complet!

Montblanc1Cogul1Sortida arqueològica al Montsià


El passat mes d’octubre vam visitar el Museu de les Terres de l’Ebre i els abrics amb pintures rupestres de la Serra de la Pietat d’Ulldecona. Us deixem un petit record fotogràfic (fotografies dels socis J. Agut i V. del Castillo).

SCA3

SCA1

SCA2

SCA5

SCA6

SCA7TORNEM A LES DOMUS DE BARCINO


domus

La Societat Catalana d’Arqueologia torna a programar, davant l’èxit de la sortida del mes de maig, la visita a les domus del carrer Avinyó i del carrer Sant Honorat de Barcelona, pel dissabte 3 d’octubre a les 16 h.

Per a més informació: Invitació-Domus2Sortida arqueològica a la comarca d’Osona


El passat 26 d’octubre vam fer una sortida arqueològica al poblat ibèric i medieval de L’Esquerda, a Roda de Ter, que ens fou explicat per les directores de les excavacions, Imma Ollich i Montserrat de Rocafiguera.

541421_598351090201784_1234358168_n

I també vam visitar el dolmen de Puig ses Lloses, a Folgueroles.

548980_10201698761343735_643595552_nEXCURSIÓ


Hem organitzat, pel dia 26 d’octubre, una sortida arqueològica al poblat ibèric i medieval de L’Esquerda (Roda de Ter) i al dolmen de Puig ses Lloses (Folgueroles).

Podeu consultar el programa en aquest enllaç: VisitaEsquerdaANEM A LES TERMES ROMANES I AL MUSEU DE SANT BOI DEL LLOBREGAT


El dissabte dia 26 de maig ens trobarem a les Termes Romanes de Sant Boi del LLobregat per a fer una visita comentada per la directora del Museu de Sant Boi, Maria Lledó Barreda. No perdeu aquesta oportunitat.

Activitat gratuïta per a tots els socis i sòcies!EUROPA FA UN MILIÓ D’ANYS


VISITA COMENTADA PER A TOTS ELS SOCIS I SÒCIES

28 de maig a les 17h al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona.

Preu pels socis: 2€. Preu per acompanyants: 4€. Inscripcions a la secretaria de la SCA. Places limitades. Per a més informació veure la targeta annexa.  Tel. 934 673 004 o bé sca@scarqueologia.com

 

 Sortida commemorativa dels 25 anys de la SCA


Els dies 4 i 5 d’octubre organitzàrem una anada les coves amb art magdalenià de Bédeilhac i Niaux (Arieja). El temps ens acompanyà en una sortida on tothom quedà satisfet. L’oportunitat de conèixer de primera mà – acompanyats de bons guies (especialment R. Gailli) i sempre en exclusiu- dos magnífics exponents de l’art rupestre pirinenc ha estat una experiència inoblidable! Els baixos relleus de la imponent cova de Bédeilhac i les pintures del famosíssim Salon Noir de Niaux ens han deixat bocabadats i amb ganes de seguir fent excursions.

Galeria de fotos. Entrada de Bédeilhac( amb R. Gailli) i de Niaux


© 2024 SCA |