Full d’Informació


La seu de la SCA continuarà tancada fins al 14 d’abril.

Atès que no es podrà fer la tramesa del Full, ni per correu postal i per correu electrònic, us podeu descarregar el Full d’Informació del mes d’abril en aquest enllaç: 389 abril 2020

Veureu que es tracta d’una edició especial, adaptada a les circumstàncies actuals; quan sigui possible, l’editarem en format paper per als socis i sòcies que reben el Full per correu postal, i també l’enviarem per correu electrònic als que el reben per aquest mitjà.

Us recomanem que consulteu les webs de les entitats organitzadores de les activitats que publiquem habitualment en la part central del Full, on podreu seguir les novetats de les agendes suspeses.

Cuideu-vos, i fins aviat!AVÍS


Benvolguts consocis/es,

A partir d’avui, divendres 13, la seu de la SCA estarà tancada fins al dia 27 de març (de moment), a causa de l’emergència sanitària que recomana romandre a casa.

Podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic.AVÍS


El curs que havia d’impartir el Dr. Buenacasa a partir del dilluns 16 a la Facultat de Geografia i Història s’ajorna fins passat Setmana Santa, a causa del tancament universitari. Per a més información, contactar amb la SCA.CURS D’ARQUEOLOGIA ROMANA


Entre l’oci i el negoci: fòrums, temples i edificis d’espectacles a l’antiga Roma

 

CURS COMPLET

INSCRIPCIONS TANCADES


© 2024 SCA |