TORNEM A LES DOMUS DE BARCINO


domus

La Societat Catalana d’Arqueologia torna a programar, davant l’èxit de la sortida del mes de maig, la visita a les domus del carrer Avinyó i del carrer Sant Honorat de Barcelona, pel dissabte 3 d’octubre a les 16 h.

Per a més informació: Invitació-Domus2COMISSIÓ DE PATRIMONI


Conferència Cabrils

El Museu Col·lecció Municipal de Cabrils ha programat la conferència La lluita contra l’espoli arqueològic: furtius i lladres de tombes, a càrrec de Joan Carles Alay, secretari general i responsable de la Comissió de Patrimoni de la SCA.

Tindrà lloc el dissabte 19 de setembre, a les 19 h, a la seu del Museu de Cabrils (c/Santa Creu, 5).ESTUDIS SOBRE HISTÒRIA I CIVILITZACIÓ DEL PRÒXIM ORIENT I LA MEDITERRÀNIA ANTIGA


El curs passat vam encetar, conjuntament amb l’empresa de serveis culturals Arqueonet, els Estudis sobre Història i Civilització del Pròxim Orient i la Mediterrània antiga; aquest nou curs 2015-2016, el programa es dedicarà a conèixer les cultures i civilitzacions mesopotàmica, egípcia, grega i romana.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç: Programa_EPOMA_2015-2016

Per a qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb Arqueonet a l’a/e: arqueonet@arqueonet.net, o als telèfons: 937 423 014 o 667 013 352.

Els socis de la SCA tenen el 5% de descompte.


© 2024 SCA |