Premi d’Arqueologia Memorial Josep Barberà i Farràs


El dia 26 de novembre va tenir lloc l’acte d’atorgament del Premi d’Arqueologia Memorial Josep Barberà i Farràs que cada any, coincidint amb la data en que traspassà el nostre president-fundador, realitzem al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona. L’acte, amb el que oficialment acabem l’any, és la nostra festa més senyalada.

Enguany hem celebrat l’onzena edició d’aquest premi. L’obra premiada té com a títol Aeso, d’oppidum ibèric a municipium romà. Isona, Pallars Jussà, i ha estat coordinada pels socis Ignasi Garcés i Teresa Reyes.

PB 2014 Presidenta

L’acte de l’entrega del premi, que es celebrà davant d’una nombrosa assistència d’associats i amics dels guardonats, comptà amb els parlaments del director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, senyor  Josep Manuel Rueda, de la presidenta de la SCA Maria Àngels Petit i dels guanyadors del premi. També, com en totes les edicions anteriors, gaudírem de la presència de la família Barberà, concretament dels seus fills Mireia i Frederic . No cal dir que enguany lamentàrem l’absència de Núria Amigó, vídua de Josep Barberà que ens deixà el passat estiu.

PB 2014 Coordinadors

A continuació s’atorgaren, en un senzill i emotiu gest de reconeixement, els diplomes corresponents als socis i sòcies que aquest 2014 acomplien vint-i-cinc anys amb nosaltres.

 PB 2014 Diplomats

L’acte es clausurà amb un pica-pica que oferí la Societat Catalana d’Arqueologia i amb el desig de tornar-nos a retrobar tots l’any vinent en la dotzena edició del premi.Tresors de la Vila Joiosa


s2_1_1_1_dynamic(2)La Societat Catalana d’Arqueologia organitza, pel dissabte 13 de desembre a les 11 h, una visita guiada i gratuïta per a tots els seus associats a aquesta exposició que té lloc al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona

Places limitades. Inscripcions imprescindibles a la secretaria de la SCA (València, 225, àtic, 3ª. Tel.: 934 673 004, o per correu electrònic a sca@scarqueologia.comPremi d’Arqueologia Memorial Josep Barberà i Farràs-11a edició


El dia 26 de novembre, a les 19 h, tindrà lloc al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona, l’entrega de l’11è Premi d’Arqueologia Memorial Josep Barberà i Farràs. L’obra guanyadora es titula Aeso, d’oppidum ibèric a municipium romà. Isona, Pallars Jussà, i està coordinada per Ignasi Garcés i Teresa Reyes.


© 2024 SCA |